Dark Red Lips

Ett inköp jag funderar på att göra. Utnyttja den bleka vinderhyn man har och matcha den snyggt med mörkröda läppar..


J.


URBAN EARS

Har letat efter hörlurar ett tag nu, inte så aktivt men jag vill verkligen ha ett par nu i april! Tänkte nämligen fixa Spotify på mobilen så jag kan lyssna på vad jag vill utan att behöva ladda ner alla låtar och betala en massa. Tror att det ska kosta 99:- i månaden. Vill i alla fall ha ett par schyssta hörlutar tills dess och har hört att dessa är bra!
Frågan är bara, röda eller svarta?
J.

TODAY

Ny tee jag fick av mamma från Portugal,


J.


En produktiv timme

Har suttit i skolan i över en timme nu och inte gjort ett skit, haha! Jobbar klockan 5 och kände inte för att åka hem emellan. Försöker planera mitt skolarbete och så nu innan påsklovet för att undvika stressen som normalt uppstår innan lov. Har bara fått 2 pass att jobba på i april som jag tom vill flytta eftersom att de ligger på påsken då jag kommer vara borta.. Brukar jobba minst 2 ggr i veckan. Kan dock vara bra att inte jobba så mycket nu och komma i i fas med skolan istället och satsa mer på det, att inte få lön skulle dock vara riktigt surt.. Men lite fler pass kan jag kanske flirta till mig.. AJA, ointressant!
Satt och tog foton med min datawebb, haha! Kunde inte ens le
eftersom att det skulle se lite lagom dumt ut med tanke på att jag
sitter helt själv och flinar mot datorn.. Så det fick bli en lika konstig dock
seriös bild.
Oversize linne och kofta från BikBik, ring från Pull and Bear.
TAGGAD TJEJ, JADÅ!
Skrev dock klart sista provet för den här veckan vilket känns helt underbart!
Sen kommer mamma hem från Lissabon ikväll så jag slipper komma hem till en
tom lägenhet vilket känns skönt just nu, längtar till att få höra allt om hennes resa också!
J.

Superstylisten Jonas

Tittar på programmet "Superstylisten Jonas", så himla roligt! 
Han är en stylist som bor i Hollywood och hela storyn är så steriotypisk men samtidigt rolig.
Kan inte låta bli att titta! 

J.


BADBADBAD

Ingen bra uppdatering på senaste dagarna, je sais.. Men jag har haft så mycket i skolan så att det har inte funnits tid. Hade jätteroligt i lördags dock på födelsedagsfesten och utgången blev rätt lyckad! Bara lite tråkigt att klubben stängde en timme tidigare än vad vi hade förväntat oss eftersom att vi gick över till sommartid! Men det ska vi inte klaga på, sommartid förfan!!

Sen i söndags var jag på ett Jehovas vittne-möte. (nej, jag är inte troende) Det var ett studiebesök som vi skulle göra utanför skolan, det var intressant men inget jag tror på. Deras teorier.. Don't make sense to me.. Menmen!

Sen i söndags fikade jag med min vän Linnéa på ett supermysigt café i Gamla stan, milleur hette det tror jag, jättefint i alla fall!

På tal om sommartider, lite fint från GinaTricot.

Lätt instoppad i ett par jeansshorts och bruna sandaler till.


Matchas snyggt med ett par vita converse.

Funderar fortfarande på den här, allt beror på hur lång den är på.
Men kan tänka mig den med rakt, utsläppt hår och stora solglasögon...

J.



IN DETAIL


Örhängen från Forever21.
J.


The dress,

Klänningen jag har på mig just nu, från forever21.


Fortfarande inte perfekta outfitsbilder men jag blir bättre!

J.


SATURDAY

Idag har man minsann varit lite duktig ska ni veta!
Hann skriva ett A4 på min religionsuppsats och har gymmat med min fina vän Sofie. Det blev inget hårt pass men bättre än ingenting! Lite powerwalk, jogging+styrka i mage och armar, känns sjukt bra! Nu ska jag göra mig i ordning för kvällen, ska på en födelsedagsmiddag och sen blir det utgång. Det är Olivia i min klass som fyller 18 år idag så vi ska fira henne med en ordentlig utgång!!


Haha, jag och Sofie är alltid högljuddast på gymmet och gapar om allt möjligt. Det är det som är så underbart med henne. Vi pratar knappt om gemensamma vänner eller så utan har tillräckligt med grejer att babbla om ändå så att man känner att tiden är för knapp varenda jävla gång vi ses!

Skönare brud får man leta efter ♥,
J.

 


Underbart

En grym låt,



J.


GRATTIS BÄSTA VÄN, 19 ÅR!

Anledningen till min blåa och orangefläckiga, kalla hand idag var pga att jag pratade i telefon utan handskar med min fina vän Tova. Hon fyller 19 år idag och jag fick gratta henne på telefon eftersom att hon är sjuk idag och hennes tjejmiddag då ställdes in. Däremot är hon instängd i sitt hus med tre andra sjuka vänner just nu och festar på mat till 10 personer så jag tror att hon inte har det så illa ändå!




Har varit vänner i över 10 år nu,
Love you!
J.


Förrätt á la Jenny


Titta vilken fin förrätt jag fixade ihop! Är lite stolt...
Sen blev det en massa våfflor på det såklart, våffeldagen är en dag som
inte får glömmas!
J.


IDAG

Så... Jag suger på att ta "outfitsbilder" så ansiktet har än en gång klipps bort... Med mening då för att jag ser så dum ut på bilden, haha! Men jag ska bli bättre, promise.



Allt är köpt i Dublin förutom linnet som kommer från Monki.
Älskar
outfiten men det blev lite väl kallt när solen försvann (what the fuck...?) gick ut ur huset
med solbrillorna på och ett gott humör och kom hem mer blåa händer med orangea fläckar på
(ja, jag är en alien) på grund av kylan!

Sen på mattelektionen skrek Albin ut att det snöade.. Nu får det räcka!
Sol, please?
J.


Mmmm....

Dagens midddag!! Mycket intressant.. Men imorgon hoppas jag på lite shopping, har nämligen kollat ut lite grejer! Nu blir det kulturplugg för hela slanter innan jag ska sova... Sen är det ju heeeeeeelg!!
(en sjukt efterlängtad sådan).


J.

SUN

Det var nog inte bara jag som njöt av morgonsolen till fullo och drog på mig solglasögonen för första gången i år. Om jag inte räknar med Dublin då! Hittade ett par fina brillor på Gina Tricot också, kanske blir de mina imorgon.. Kom hem från dansen nyss där vi byggde vidade på koregrafin till uppvisningen. Jag är så taggad på att ha en show, det var sjukt längesen som jag dansare inför en publik...


j.


Träskon

Satt och bläddrade lite i Åhléns senaste minikatalog under en pluggpaus och såg dessa träskor.. Har funderat över om jag älskar träskon i denna modell eller hatar den. Jag har bestämt mig för att jag tycker att det är snyggt och ska nog satsa på ett par i vår!


Samtliga från Åhléns.
J.


IDAG

Hade bara en lektion i skolan idag och satte mig sen på ett café med några vänner och pluggade vidare till kulturprovet som jag har på fredag. Kultur i diktatur, sjukt mycket information att kunna men hur intressant som helst, 
Jag ♥ Kultur!
Här har ni två bilder på vad jag hade på mig idag.


Byxor: Bikbok


Skulle gymma också när jag kom hem men hela gymmet var fullt och alla maskiner upptagna så jag tog en uppfriskande joggingtur ett par varv runt Rålis, hur skönt som helst! Sitter och väntar på att köttfärslimpan ska bli klar nu så man kan få tillbaka lite energi, sen blir det mer plugg! Kul dag va?!

Sen fyller min kompis Clara 19 år idag också, grattisgrattis!! ♥

Jenny.


Yesterdays awful makeup

Felicia har inte lagt upp några bilder från när vi är utklädda än men här är i alla fall en bild där man kan se min bruna sminkning, såg dock mer ut som en fjortis än något annat! Många blickar fick man på tunnelbanan också.. Haha! Kvällen var jättelyckad i alla fall, alla var utklädda så det var riktigt kul!



J.


Tråk

Har suttit på Stadsbiblioteket och pluggat sen klockan 12 och nu ska jag jobba!
Uppdaterar ikväll med bilder från igår, vi hade det hur roligt som helst.
Men är lite väl trött idag.. Det var det dock värt!

J.

Studenskiva

Sprang från skolan till jobbet idag och när jag är klar här ska jag skynda mig hem till Felicia för att fixa i ordning mig inför en studentskiva vi ska på ikväll. Temat är 1992-2011, vad har hänt? Jag ska vara Tiger Woods och Felicia och Caroline ska vara mina mistresses... Haha, blir nog jätteroligt men fan vad ful jag kommer att vara! Brunpuder i hela ansiktet och golfkläder på det, snyggt! Ser fram emot det i alla fall, ett skönt sätt att starta den pluggfulla veckan.

Kanske inte smartaste men man får inte glömma att leva också!

/J.


Godnatt

Drack just en kopp svart chaite, så gott! Mamma och brorsan tog sig en varsin bit äppelpaj men jag var duktig och avstod, bara typ två månader kvar nu till sommaren nu ju... Ska i alla fall krypa ner i sängen ny med veckorevyn som jag började prenumenera på nyss, det var något extrapris genom CSN-kortet. Nice!


Godnatt!
J.


Vårsol


Idag gick jag och Felicia på en liten promenad innan jag stängde in mig i lägenheten igen för att plugga. Det var ju så fint väder att man var tvungen! Hoppas att det kommer att hålla i sig och inte börjar snöa igen, jag tror att jag är långt ifrån den enda som har den önskan! Det sägs att det ska bli +6 grader nu i veckan, hoppas att det stämmer!

J.


Mysmiddag


Lagade tacopaj till middag igår då min kompis Felicia kom över, det var typ första gången jag lagade en riktig middag som inte består av pasta och pesto helt själv! Den blev hur god som helst om jag får säga det själv.. Fick toppbetyg av Felicia också! Sen drog vi ut och dansade vilket var jättekul, dock brände en tjej mig med sin cigg så att min skjorta fick ett litet hål på ryggen.. Så irriterande! Hon ursäktade sig inte heller vilket gjorde allt värre. Men det finns inget att göra åt det nu, ska försöka laga hålet med nål och tråd och lite nagellack senare.

Typiskt mig att haka upp mig på såna här saker, men det är bland det västa jag vet när favoritplagg förstörs Men vi hade jätteroligt ute i alla fall så ett litet hål i skjortan kanske det var värt?

Jen.


Världens bästa



Tack bästis för att du fixade min design så jag fick blogglust igen (blogglust..?!) tacktacktack!

/J.

It's time to get fit!






Haha, kanske inte fullt seriöst! Men jag provade på den här grejen hos min kompis Fia som jag var hos igår, abtronic typ? Den var helt sjuk i alla fall! Jag trodde att den bara skulle klämma lite när man satte igång den men det gjorde verkligen ont! Det var som att man fick elstötar i magen (ja, inte så skönt alltså) men man vänjde sig rätt fort ändå! Dock sa Fia att hon inte tycker att den funkar.. Synd, hade ju på mig den i typ 30 min! Haha, kul att prova i alla fall men det är inget för mig. Jag förlitar mig på gymmet istället!
J.


Äta, fika, dansa

Idag spenderade jag knappt någon tid i skolan då det var "frankofonie-dagen". Folk som läser/kan franska samlas varje år och pratar, äter mat från olika franka länder osv. Det var bättre förra gången jag var där då det var en massa uppträdanden och så men idag gick man mest runt och åt en massa ost... Helt okej det med!
Sen fikade jag men Therese, Clara och Ingrid på Sturekatten, jättemysigt ställe!
Det är allt för ofta som man fikar på tråkiga, mainstream ställen som Waynes sånt, mycker roligare med unika och mysiga ställen som inte ligger mitt på turistkartan!
Sen gick jag som vanligt på dans vid 5. Dock hade de gått igenom en helt ny dans medan jag vart borta förra veckan (Dublin) så det var ganska svårt att hänga med, men ska öva som satan här hemma nu!
Här är låten, dansen till den är lite grabbig hiphop, ascool koregrafi verkligen! Säkert mycket roligare när man lärt sig den också.. Haha!
Men nu ska jag städa runt lite, får nämligen besök imorgon!
Sen blir det till att sova!
Puss,
J.

Dublin

Ville inte lägga upp så många bilder eftersom att det inte är jag som har tagit dem, men här kommer några i alla fall!

De första två bilderna kommer från när vi hängde i parken och hade det bra. 
Den tredje bilden kommer från en gayklubb vi gick till och dansade tills benen var speghetti!
Jag och Albin skålade lite väl vilt också så vi tog sönder glaset, haha!
Den sista bilden kommer från den sista kvällen då jag, Lina och Julia gick ut och klubbade och hade det sjukt kul!
En galet lyckad resa med 17 otroligt fina personer.
J.

Home again...

Var ju i Dublin torsdag-söndag och jag har inte återfått mina krafter än!
Ska gå och lägga mig nu, lägger upp lite bilder från resan imorgon.
Hittade en massa fina saker också som jag ska fota och lägga upp!

En härlig bild på en den av gänget från en central park i Dublin!

J.


Garderobsrensning..

..Ska till Dublin på torsdag (-söndag) med 16 personer till, mestadels från min klass. Är så taggad!!
Nu på sportlovet jobbade jag på tisdagen och torsdagen 12-21, BIG mistake att lägga in två pass mitt i veckan. Kunde aldrig riktigt slappna av och njuta av lovet! En massa matteplugg blev det också, skrev provet idag. Gick genom ett helt kapitel under lovet så provet gick rätt så bra. Inte klockrent but what can you do?
Grymt skönt att det är över i alla fall!!

Poängen var att jag ska ta mitt sportlov under Dublinresan istället och njuta till fullo!
Shopping, promenader i staden, fika med vännerna, umgås, festa och så vidare.

Har hört att vädret ska vara bra i mars också, mindre regn än vanligt och så.. Hoppas,hoppas!

SÅ, grejen med garderobrensningen är att jag är åh Så trött på mina gamla plagg som bara ligger där längst in i hörnet och ruttnar.. Så jag bestämde mig för att rensa hela garderoben från det jag inte använder och börja fylla på med en massa nytt från vårens trender.

Detta gör till och med resan till Dublin ännu bättre!


Mitt rum just nu, blä!
Trodde att jag (lilla miss tidsoptimist) skulle hinna bli klar med detta ikväll+skriva CV+plugg..
Men allt tar sin tid! Hinner med allt lite halvt.. Fortsättning följer i morgon my friends!

J.


Vårkänslor.

Hade tänkt att gymma i lördags men sen så frågade Ida mig om jag ville ta en powerwalk ute i solen, hur kan man tacka nej till det? Slår gymmet alla dagar!

Vi gick från Kungsholmen till Gamla Stan och gick runt där lite och letade efter ett café som inte var fullproppat med folk innan vi gav upp och drog till T-centralen. Men det var hur härligt som helst att gå på isen i det fina vädret! Blev inte så mycket powerwalk den här gången men ändå. Promenader ska det bli fler av i vår har vi bestämt, hade tom lite träningsvärk i rumpan igår så så segt gick vi inte!


Fina Ida!


J.

 


RSS 2.0