SWEAT

Yepp, typical mistake made by moi... Drog på mig ett par svarta jeans och en jeansskjorta idag för att det var molnigt, men om jag hade kollat på temeraturen så hade jag varit lite smartare.. But oh well!

Det var 50% off idag på utvalda plagg på Bikbok. Köpte dock dessa för orginalpriset 299:- men även ett par på rean. Ska ta en bild och visa upp dem! Dessa shorts viker man upp så de kommer inte ha såna där fransar när man har på sig dem som är med på bilden.
 Missa inte H&Ms onlinerea heller!

Ska till Observatorielunden nu där lite kompisar från klassen hänger och har det mys!
TTYL, J.


MONDAY

Dålig uppdatering idag, je sais...
Men jag har fått mycket gjort! Skola, jobb och en joggingtur på 40 minuter,
fram och tillbaka till Stadshuset.
 Not bad huh? Fick även reda på att jag ska flytta från min lägenhet i Sumpan till ett radhus.. Spännande! 
Bor dock kvar på Kungsholmen med mamma.



Missa inte min Tyska kompis Stefans modeblogg som han just startat med några vänner.
 It's fabulous!


J.


KNYTIS!!!


Knytisen var verkligen jättetrevlig! Dock var det lite synd att vi drog ut så tidigt. Jag stod och fixade rätt så mycket i köket så det kändes som att jag knappt hann umgås med mina gäster förutom under middagen! Men det var jättekul i alla fall. Jag har verkligen världens underaraste vänner!
J.


TURKOST I DETALJ


Det var den här ringen jag köpte i torsdags när jag träffade Tova på stan, den kommer från Kappahl.

J.


HOS FRISÖREN


Fina Tova leker supermodell i sin aluminiumhjälm ♥

Allt gick som det skulle hos frisören och det blev en jämn, askblond färg. Jag är jättenöjd! Älskar känslan av att precis komma ut från frisören med hår som luktar godis. Men nu är det dags att sätta igång spotify och börja städa och fixa mig inför kvällen då mina vänner börjar droppa in vid 6 för att ha en knytis här hemma hos mig. Ser fram emot det så mycket. Ska bli kul att ha alla samlade! Sen blir det kanske utgång eller bara mys på någon uteservering, kanske sommar? We'll see.. Visar upp för och efterbilder imorgon, ha en fin kväll.

J.


D.F.T.B.A

Gårdagens slut var väldigt oväntat.. Jag mötte upp mina vänner i Rålis och lyssnade på lite band och drack öl (ingen vakt hann hälla ut min som tur var..). Sen fick folk för sig att dra till en födelsedagsfest i (wait for iiiiit..) FARSTA STRAND!! Woop, woop... Så vi drog ut dit, far faaar away, och jag och Olivia var så otroligt otaggade.
Det var 5 pers där+oss och vi var typ 10 stycken. Jag kände inte ens han som fyllde år.
Vi var i alla fall sjukt otaggade så efter 10 minuter sprang vi tillbaka till tunnelbanan och åkte tillbaka till stan!
Tror dock att det var för allas bästa, vi var så otaggade att vi inte alls hade varit ett roligt sällskap.. Haha!
Sen kunde man inte låta heller för att det fanns spädbarn, that was the final straw!
Haha, nej vi var på fel humör och hade inte rätt inställning, that's life.

Vi hoppade i alla fall av vid Mariatorget och drog till Wolmard (lita inte på stavningen) och tog ett glas rött där. Det var som en vanlig bar.

Sen var det en random kille som satt bredvid oss och stötte på oss unde hela tiden vi var där. Åh, herregud vilka tråkiga historier vi fick sitta och lyssna oss igenom. Sen plötsligt kände jag hur han typ tog på mitt öga eller vad fan han gjorde så jag kollade på honom och tror inte inte att han hade "trollat fram" sitt visitkort bakom mitt öra?..
OMG, HUR HAMNADE DET DÄR?! JAG FATTAR INTE?! Så coolt... Eller?
Jag är imponerad av min själv att jag kunde hålla mig för skratt, speciellt när det stod
"D.F.T.B.A" på kortet...

Och under stod det en förklaring "Don't forget to be awesome".
Hahaha, asså herregud.
Han var ju trevlig och så, vi snackade ju en hel del. Men han var bara så jävla skum!!



Mina fina vänner Bea, Olivia och Matilda.
Bild från picknicken igår.

Men nu ska jag till frisören, wish me luck and D.F.T.B.A!
j.


ENDAGSFESTIVAL

Min facebookstatus från igår:

"man vet att man inte har sovit tillräckligt när man hittar fjärrkontrollen i handväskan..."

Men det ska inte få stoppa mig från att dra ut ikväll! Fick dock ingen bra sömn nu heller..
Tänkte uppdatera er om dagen men den har inte varit så intressant hittills kom jag på så jag skippar nog det!

Ska dra ut till Rålis nu och dricka öl med lite vänner eftersom att det är en festival där just nu, över dagen.
Ser fram emot att släppa allt tänkande på skolan och bara ha kul!
Imorgon ska jag som sagt till frisören och sen ska jag ha en knytis hemma hos mig med några vänner, can't wait!


Riktigt seriös bild från Dublin i våras.

J.


CRAVINGS

Till Tova på Facebook:
"oväntat nog såg jag just 10000 skitsnygga grejer på Gina's hemsida så jag kommer kanske försöka att hinna traska över dit innan klippningen, möjligtvis efteråt om jag är för trött för att hinna med det innan 12! Just so you know, antar att du inte bangar? (; ♥ ♥"



Nej, jag brukar aldrig riktigt falla för kläder och accessoarer som Gina Tricot har i sin butik men idag blev jag faktiskt rätt så imponerad! Jag kollade in en blogg som hade länkar till Gina med en massa fina bilder på bla väskan och toppen här uppe som jag själv är väldigt sugen på. Imorgon ska jag klippa mig och även färga håret klockan 12 så jag ska försöka hinna in till Gina innan dess och i alla fall få tag på väskan..

Längtar tills dess att färgningen är klar så att mitt hår inte längre har alla nyanser av brunt i sig som man kan tänka sig.. Tar såklart för och efterbilder! Har lite skolgrejer att ta tag i nu (trevligt fredagsnöje) men jag uppdaterar er om min dag efter att jag har gjort klart skolgrejerna, ge mig sommarlov ffs...

J.


PICKNICK

Idag hade vi picknick med skolan i Hagaparken, så mysigt!!
Vi spelade brännboll och kubb. (eller jag spelade bara brännboll, kubb är för pensionärer... Att jag är värdelös på det kan också ha att göra med varför jag inte gillar det...haha!) Men det var hur kul som helst i alla fall!

Solade en hel del och har fått fin färg (YEY).
Sen åkte jag in till stan och köpte en ring och mötte upp Tova som vi senare åkte hem till och åt amerikanska pannkakor och snackade om allt och inget, som på de gamla goa tiderna, haha!



Inte alla som har en så spårad mentor som jag!! (Gul T-shirt, världens finaste Svenne!!)

J.

 

 


The Hangover 2

Igår spenderade jag en välbehövd kväll med mina två fina vänner Emelie och Fia.
Vi såg "The Hangover 2". Sjukt spårad film! Kan inte säga att jag asgarvade genom hela som jag gjort med ettan men fortfarande var den bra. En film kan hjälpa mer än man tror med att få tankarna på annat.

Sen i kön till att köpa popcorn såg vi Nemo från Kungarna av Tylösand, hahah!!
Fyfan asså, kul att stå där och säkert få kommentarer av små fjortisbrudar hela dagarna... Rätt åt honom?
I don't know, men Fia och Emelie försökte få mig att säga "jag har sett din snopp" till honom eftersom att han har varit all nude på TV ett X antal gånger vid det här laget, haha! But I didn't...

Sjukt program.. Wannabe Jersey Shore!
Men det var en jättelyckad kväll i alla fall och som sagt, precis vad jag behövde.
Puss.

J.


LIFE

Joel var en av mina bästa vänner från USA.
Han omkom i en bilolycka i helgen. Jag tänker inte skriva om hur mycket han betydde för mig, hur mycket jag saknar honom eller någonting sånt, för det vet han redan. Han vet hur mycket vi alla har lidit över tanken att vi aldrig kommer att få se honom igen i det här livet. Han vet hur mycket våra minnen tillsammans betyder för mig. Jag har berättat det för honom på andra sätt än genom denna blogg. Men jag ville hedra honom här också.

Jag kommer att fortsätta skriva som vanligt nu efter det här inlägget. Inte för att jag inte bryr mig längre, det går inte en minut utan att jag tänker på honom och hans anhöriga. Han var verkligen världens finaste människa och förtjänade inte att gå bort så här tidigt i livet, att bara bli 19 år. Men jag vet att han hade velat att jag skulle leva vidare och inte skriva om det här hela tiden. Så jag är klar med det nu. Tillbaka till de gamla inläggen.

Jag har under de senaste dagarna tittat tillbaka i min blogg från då jag skrev i USA, för att hitta saker från den tiden och minnen med Joel. Jag insåg då hur mycket jag uppskattar att läsa om gamla minnen jag skrivit om här i bloggen så jag ska verkligen försöka att skärpa till mig och skriva lika innehållsrika och roliga inlägg som då.

Imorgon är det nya tag. En ny dag med nya möjligheter. Ta inget för givet och gör det bästa av alla situationer. You never know what the future may bring.

I'll never forget what you've taught me and I will always cherish the memories we have together. I'm honored to have been your friend. You were an inspiration to everybody who got to know you. See you on the other side Joel. I love you. ♥


R.I.P Joel



"I'm never going to forget all of the laughs we had. I only got to know you for 2 years but I'm so glad that I got to know you at all. I've been thinking back to my year in WI all day and smiled at the memories I have with you. Like how we always used to tease each other back and forth and you would call me "stupid foreigner" and I would call you "dumb american" and we rolled our eyes at each other. I still can't imagine not getting to see you this summer. I wish I could tell you this in an other way than a facebook message, it still feels like you will be able to read it though."


R.I.P Joel, I love you and miss you.
/Jen.


Den som väntar på något gott..

Denna dag började otroligt dåligt med ett hemskt humör och en trött kropp. Jag vet inte var det är med mig nu för tiden men är så himla trött både fysiskt och psykiskt! Dock vände humöret efter franskan då jag och Ylva inte kunde sluta skratta efter våran hemska prestation på franskalektionen. Herregud, ibland börjar jag undra vad jag har gjort under dessa 5 år av franskalektioner?! Menmen, jag kämpar vidare!

Sen blev det lite skönt pluggande på balkongen med kaffe i solen. Måste även säga att jag fick MVG på mitt nationella prov i svenska B! Helt underbart..
Sen åkte jag och pappa för att fixa mitt ID-kort. Väntade i undefär.. 3 timmar för att få ta min bild och dra!
Tydligen är jag 176 cm lång också.. Good to know! Försökte sminka mig snyggt och så för att inte få en lika hemsk bild som i mitt passfoto men jag vette fan om jag lyckades.. Fick till och med ta om bilden för att jag såg så galen ut! Uppspärrade ögon som en uggla och putande läppar som en fisk.. Rawr...



Åt lite sushi i väntan på min tur i kön! Det lös upp min kväll..
Bestämde mig för att jag skulle sova läänge inatt så det här blir det enda inlägget idag..
Bonne nuit! (Se, lite franska kan man allt!!)
J


One down, two more to go..

'
British Vougue in the 60's
J.

MY TELEPHONE

Hard work, work.. Jag jobbade ju igår efter ett fyra timmar långt matteprov och nu ska jag jobba ikväll igen. Men sen ska jag inte jobba fören på måndag, skönt med en paus! Att bero på paus. Börjar känna att jag verkligen behöver en sådan nu från skolan och allt det som skolan innerbär.
Vad skulle man göra utan sitt sommarlov?

Gissa vad jag jobbar med? Ledtråd? Det innerhåller en jävla massa telefoner..
OCH en jävla massa prat.

Ska börja skriva på mina idrottsuppgifter nu som jag satsar på att vara klar med innan solen gått ner! Ska ta mig genom dem en och en här på mitt favoritpluggställe (om man nu kan ha ett sådant?)..
..Stadsbiblioteket.
Unnar mig själv lite bloggskrivande mellan uppgifterna, ttyl.
J.

INSPO

Puuh, äntligen har man skrivit klart matteBprovet.. Så otroligt mycket ångest försvann när jag lämnade in papperna och gick ut ur klassrummet. Känns otroligt skönt att ha det överstökat. Har inte bloggat på länge pga den där helvetesmatten.. Sitter just nu med en kaffe på stadsbiblioteket och tänkte chillplugga lite religion innan jag drar till jobbet. 

Ingen rast, ingen ro!
Bild från LookBook.nu

Längtar tills jag kan börja lägga upp egna såna här bilder här och på LookBook, dvs när jag känner att jag har fått koll igen över mitt "pluggliv". Nej, fy vad tråkigt det låter!! Men jag behöver fixa det allra sista nu innan sommaren för att kunna slappna av helt, åh längtar till min Sicilienresa så mycket att det inte ens går att beskriva!!
J.

SÖNDAGSMYS

Ringde mamma och grattade henne på morsdag igår morse. Hon blev väldigt förvånad för hon hade inte insett att det var så tidigt. Men tydligen hade jag sett den danska morsdag i min kalender och inte sett att det stod DK framför.. (Varför ska ens den danska stå med? Klart man blir förvirrad.. Haha). Så vi firade en tidig morsdag men det var jättemysigt att göra det på balkongen i det fina vädret! Jag hann också med en snabb fika med Julia innan, även den i solen. Så skönt med bra väder igen!



Vaniljglass med jordbubbar och vindruvor, Mmm...

J.


I'm living on the wedge

Bilden kommer från Forever21. 
Köpte mina drömskor som jag skrivit om förra veckan men jag velar fortfarande lite på om jag ska behålla dem,
dock är kilklackar det man ska ha i vår. But we'll see...



J.


LOOKBOOK.NU

Jag har ett konto på lookbook som jag ska bli mer aktiv på och börja lägga upp bilder. Verkar jätteroligt faktiskt! Det var Stefan som tipsade mig om det men jag har aldrig riktigt kommit igång. Men efter tisdagen om lite mer än en vecka har jag skrivit nationella matteprovet och kommer ha mer tid för att blogga osv.

En supersnygg outfit från hemsidan,
J.

DREAMING

Ikväll bokade mamma en resa till mig och henne. 3e-6e juni (över långhelgen) till Sicilien.
Det är en italiensk ö. Om man ser Italien som en stövel så är Sicilien bollen som den sparkar på, haha.
Är så himla taggad inför den här resan.
Unik shopping, sol och bad, vacker arkitektur, mysiga caféer, kultur, vin på uteserveringar, Italiensk mat...
Behöver jag säga mer?
J.

Älskar, älskar inte, älskar.

Jag lät mig själv lida idag och provade dessa skor som jag skrev om tidigare. Men de är ju så snygga!! Tyvärr blir jag ju då en giant, funderar på om det är värt det? Dregglar över dessa skönheter..
J.

MONTISMYS

Gick runt lite på stan med Felicia innan vi satte oss på Montis och tog årets första riktiga glass!
Hallonsorbet och cheesecakeglass... Mmmm...
Köpte en ny bikini också som jag ska visa! Sen inhandlades det en fin morsdag-present till söndagen, don't forget!
Felicia, bästa vän.
j.

Panini

Japp, så skulle min lunch egentligen sett ut men istället blev det gårdagens pasta i skolan..
Restaurangen Panini ger ut gratis luncher om min "gillar" deras grupp på facebook, typ 400 luncher lottas ut varje dag! Men de jag skulle luncha med vart sjuka så vi ska köra på fredag istället, längtar!
Sitter just nu på stadsbiblioteket och pluggar matte, har dock unnat mig en kvarts paus nu efter hårt räknande. Har nationellt prov i matteB om två veckor, det gäller att vara förberedd.. Men vid tre springer jag ut härifrån mot tunnelbanan för att träffa min vän Felicia och gå runt på stan innan det är dags att gå till jobbet och tjäna lite $. Sen har jag bestämt mig för att jogga också en snabbis när jag kommer hem.
Produktiv dag? YES!
Jke.

Bijouterier

Lindex Shop Online - RingLindex Shop Online - HalsbandLindex Shop Online - HalsbandLindex Shop Online - Armband
Snygga smycken från Lindex. Vill ha ringen och halsbandet bredvid, dock i silver. Så snyggt till en plain tee.
J.

PAUS

Sitter med en kopp Indian Sprice i soffan och det senaste numret av Chic och förbereder mig mentalt för att ta tar i the hot mess i mitt rum. Hatar att ha det stökigt men det hjälper inte, det blir snabbt stökigt ändå! Men idag ska jag göra en riktig kraftansträngning och städa genom allt.


Kanske till och med lägger upp en för och efter bild, om jag vågar..

J.


GIANT V.S TALL

Hmm, that's the question..
Älskar de första skorna då de är så klumpiga och höga, har fastnat för skor som tar plats!
Dock är jag redan 176 (177?) cm lång så detta skulle göra mig soo tall att jag inte vet om jag vill.
Men jag suktar ändå efter dem och dess stora volym.

De andra skorna är också fina men blir på något sätt en nedgradering av de andra.. Speciellt när man ställer upp dem bredvid varann på detta sätt! Dock skulle dessa 7 centimeters skor inte göra mig lång som ett träd.
7 cm mot 11 låter ändå inte som en sån stor skillnad?

Ack, vilka världsproblem man har..
Det blir till att knata till affären någon dag och prova helt enkelt!
Spänningen består.. // Jen.
(Båda paren är från DinSko).

"The german"

I dedicate this post to my oh so stylish friend Stefan from Germany who visited me earlier this year.
He is wearing pants from TopMan and the supersized tank is from Sunpac.
"This is soo dandy".
J.

RSS 2.0