Current Obsession

Knästumpor... Vill dock ha ett par svarta att matcha över tunna strumpbyxor i samma färg.
Så snyggt i ett par kängor till klänningen i höstrusket.
J.

PREMIERE ISSUE

Fick en glad överraskning när jag knappade mig in på BikBoks hemsida, de har börjat skriva en egen tidning!! Gick en snabbis i butiken innan jobbet igår och roffade åt mig ett exemplar medan jag beundrade plaggen. Det är ta 3 betala för 2 i hela butiken så idag ska jag åter igen in i butiken och inte komma ut igen fören jag har 3 plagg i min ägo. Tidningen är fullproppad med snygga plagg, höstens trender, BikBoks skolansering, en intervju med gästdesignern Whitney Port, inspirerande bilder, sminkningsstips mm. Även en komplett guide till New York är inkluderad! Tveka inte att ta ett ex om ni går förbi, just saying..











Den vita långa skjortan och den stickade tröjan på sista sidan är välkomna in i min
garderob, förhoppningsvis flyttar de in redan idag.

Läs hela onlinetidningen här!
J.

PRETTY LITTLE LIARS

Efter en lång skoldag+jobb+dålig sömn känner jag att det är mer än rätt att jag lägger mig under täcket och sätter igång ett avsnitt av min senaste favoritTVshow, Pretty Little Liars... Hoppas eran dag har varit mer underhållande än min, sov gott.
J.

NO SLEEP

Vaknade inatt klockan halv tre och kunde inte somna om igen fören klockan fem. Helt plötsligt har det blivit allt vanligare för mig att vakna upp mitt i natten och inte kunna somna om igen. Så irriterande. Men kom däremot i tid till skolan för en gång skull och har just nu historialektion, sjukdomar och läkarkonst. Tur att det är så pass intressant att jag kan hålla mig vaken! Men nu är rasten snart slut. Ttyl.
Dagens enkla klädsel, J.

LONDON LOVE

Efter skolan blev det en fika med min barndomsvän Mathilde som flyttar till London på söndag. Är så avundsjuk! Hon ska gå bartenderutbildning i en månad och sen jobba där till våren. Låter så roligt men eftersom att jag var i USA ett år så har jag ett gymnasieår kvar innan jag kan ut och resa, men mitt high school år i USA skulle jag aldrig ångra. Rätt skönt att ha ett extra år att fundera på vad jag vill göra dessutom. Tror att det blir Frankrike ett tag efter studenten för att bli bättre på franska, sen får vi se vart man tar vägen!
Några bilder från min och mammas resa till London förra höstlovet. Sjukt härlig stad!
J.


FALL INSPIRATION

By Forever21
j.

Coffee=Success

Just nu hittar man mig i Folkan, skolcafét. Suprise suprise... Kämpar vidare med min uppsats om Charles de Gaulle och majrevolten. Riktigt intressant faktisk men jobbigt att få med allt på endast 2 A4. Eller allt man vill ha med. Jag och Linnéa, min ultimata pluggvän och jag sitter här. Dagen efter insparken, dagen efter vindrickande, 2 timmar innan skolan börjar för att skiva klart utkastet till våra uppsatser. That's what I call dedication folks. And Stefan if you are reading this, you should be proud of me for doing this instead of procrastinating as I usually do! I sure am... (; Nej, nu ska jag och min kaffetermos kämpa vidare genom studierna,
puss.
J

INSPARKEN

Insparken visade sig att bli riktigt rolig. Dock måste jag erkänna att förandet var ett snäpp bättre än festen själv, skyller på de sköna brudarna som var med hemma hos Ylva. Det fanns en Alice i underlandet, Black Swan, Esmeralda, Harry Potter människor and much more. Förutom de störda vakterna som slängde ut folk utan anledning lite då och då utan så var det en lyckad kväll. Ska börja undvika Göta Källare! Men det var fortfarande bättre än vad mitt otaggade jag hade förväntat sig, I'm glad I went.
Jag, Carlos och Linnéa.
J.

NO (more) STRESS

Gårdagen var fylld med jobb, städning, gymma med mera vilket resulterade i NADA bloggning... Var på språng hela dagen och känner att det bara var en försmak av veckan jag har framför mig, men jag ska ta mig genom den. Sitter just nu med favorit Linnéa och pluggar i Folkan. Sen blir det gym och insparksfest. Har varit riktigt otaggad på insparken men nu jävlar ska jag släppa all stress och tagga till. Temat är "Film". Funderar på att vara Alan i "The Hangover".
Killkläder, solbrillor, skäggstubb och en ryggsäck på magen med en docka i.
What do you think?

J.



MYSKVÄLL

Ska hoppa in i duschen nu och dra hem till Tova för prat och filmmys. Skulle egentligen på en hemmafest men jag är så sjukt trött att jag hoppar över den och satsar på att catcha upp med henne istället. Bättre prioritering, for sure.
j.

RED LIPS ON WHITE


Vitt&Svart+Rött=Sant
@Lookbook.nu

J.


It's still a "good morning"

Kan bara skratta åt mitt senaste inlägg och dess blödighet. Jenny goes corny när hon blir påverkad, tydligen. Men jag kan bara inte radera det, det är på tok för underhållande hahah. Oh well, alla blir vi bra djupa av alkoholkonsumtion. Kan dock inte säga att det som står inte har sanning i sig.

Vaknade i alla fall upp till ett underbart fint väder. Idag var en sådan dag man borde ha planerat in en långpromenad med någon. Men jag känner mig inte så fullt ut peppad på att ta mig utanför dörren just nu. Men senare kanske det blir en lugn joggingtur. Ska försöka pricka in lite övningskörning också, måste verkligen börja komma igång igen på riktigt. Det får inte gå i små perioder som det har på senaste tiden.
En härlig utsikt från balkongen, minus lyftkranarna...
J.

UN-SOBER STATE OF MIND

That's what I'm in bitches. Vill du jobba när du är 30? Jobba med något du älskar. Vill resa när du pluggat klart? Res hela jorden runt. Vill du visa vad du går för? Skrik inför hela värden vad du kan göra.

As far as I know, we only have one life to live.
Why waste it?
J.

BYE BYE RED

Införskaffades ett par veckor sedan på Gina Tricot. Det var inte en typisk Ginatröja så jag blev snabbt kär i den. Dock känner jag att jag inte borde lägga ner pengar på plagg som inte går att kombineras snyggt med så mycket annat så jag har valt att lämna tillbaka den. Men jag ska byta den mot en snygg blus jag redan kollat in och tidigare bloggat om som är lättare att matcha, den är stilren och otroligt snygg. +att jag måste ha något att bära ikväll då jag ska på födelsedagsfest och min garderob ger mig nada inspiration at the moment.
Tar en promenad till Västermalmsgallerian där byteshandeln ska utföras, ciao.
J.

MODEL FOR ONE DAY

Vill du prova på att vara modell för en dag så har min nya favorit Let's deal ett erbjudande då man får prova på för bara 20 kronor!! 90% rabatt, värt? Passa på och Klicka här!
Supersnygga Allie som är modell i NYC och som även varit
med i realityshowen "The City" med Whitney Port.
J.

CALMING DOWN

Stess var bara förnamnet till denna dag. Dock börjar jag få kontrollen tillbaka då mitt rum börjar komma tillbaka till sitt äkta jag. Precis, hann inte städa klart i måndags och har inte hunnit städa vidare fören idag pga mitt knakfulla schema. Inte alltid kul att ha varje dag planerad till 100. Dock har jag studiedag imorgon som ska spenderas med underbara Sofie som alltid bjuder på skratt och en massa prat. Love it. Precis vad jag behöver för att kunna varva ner, koppla av och förbereda mig inför min fullspäckade helg och vecka.
Vad som spelas på Lugna Favoriter medan jag fixar i ordning. Grym hon är.

J.

I WIN

Tackar min underbara vän Fia som tipsade mig om sidan Let's deal där man kan köpa olika behandlingar med en grym rabatt! Själv köpte jag ett frisörbesök för 680 av värdet 1600, hur bra!? Jag får klippning, färgning, hårmassage och inpackning inkluderat och får beställa tid enda till mars. Ska göra det inom 2 veckor hade jag tänkt, men det är i alla fall sjukt värt eftersom att jag färgar håret. Vann ju 1000 spänn på det liksom och det är på en bra och omtyckt salong. Så yes, jag är minst sagt nöjd!
J.

SWEET INSPIRATION

LookBook, Nine West Aroundtown Platform Mary Janes, styled by Elle R.
J.

FRUSTRATION

My hair, my hair, my hair is a mess... Så är det kära läsare. Känner att ett frisörbesök på fredag skulle kunna vara lösningen. Färgning, klippning... Mh mh mm.. Dock landar ett sådant besök på drygt 2000 kronor, aj den sved. Men det kan det vara värt, right? Ska hoppa ur myskläderna nu dock och bege mig mot jobbet. Hann precis hem för lite mellis och ett avsnitt av Pretty Little Liars innan den underbara pausen var över och det blev dags att dra till tunnelbanan igen, åh vi äro så fina vänner du och jag tubis ♥
Hej jag är en tönt som tar fula
bilder på mig själv för att
demonstrera mot mitt risiga tuffs,
what's the big deal?
J.

FROUSFASHION

Glöm för guds skull inte att kolla in min fashionable vän Stefans blogg.
Inspiration, modenyheter och så mycket annat finns att hitta på denna nystartade blogg som bara kommer att gå uppåt, I am sure of it.
CLICK HERE TO READ HIS AWESOME BLOG!
J.

EMBARRASSED

Springer varje morgon ut ur lägenheten utan skorna på, klickar upp hissen till trettonde våningen innan jag låser dörren medan hissen åker upp och tar sedan på mig skorna i hissen på vägen ner. Omständigt? JA. Stressad varje morgon? JA. Men det är en nödvändighet när man är som jag, en extrem tidsoptimist. Eller på senaste tiden har det ändrats. Jag tror inte längre på att jag kommer komma i tid. Jag älskar bara att ta tid på mig. Älskar det så pass mycket att jag bryr mig allt mindre om att komma i tid, dåligt? Otroligt dåligt... Ännu sämre när det som denna morgon råkar vara en stackars 40+kvinna som står i hissen och väntar medan jag stressat låser dörren och springer in i hissen med en sko på och den andra hållen i ett dödsgrepp. SÅ STELT. Fnissar fram ett litet "försenad till skolan som vanligt!" och får INGEN respons, nada.. Stela svenskar utan humor in my heart...♥
Kan jag snälla få byta?...

J.

GAME SHOW

Kom precis hem från en inspelning av en ny "game show" som ska gå i Tv4. Jag var i publiken eftersom att Fia fått gratisbiljetter från statist.se som hon är medlem i. Det var faktiskt riktigt roligt att få se hur det går till på riktigt och programmet var faktiskt väldigt bra och spännande! Kan avslöja att det handlar om nerver, frågor och pengar men på ett nytt sätt, inte samma gamla tråkiga jeopardy eller vem vill bli miljonär! Sen fick vi stanna kvar för att spela in scener då vi ska se intresserade ut och stirra på scenen under 10 min haha kände mig så korkad... Får inte säga mycket mer om det men säger definitivt till vilket det är när det dyker upp i Tvrutan, tror det är någon gång i oktober!


Körde på en enkel stickad tröja idag och jeans med accessoarer för att piffa upp det lite, älskar mina kors-örhängen som jag fått av min käraste vän Stefan. ♥

Nej, nu är det dags att krypa ner under täcket och njuta av avsnitt nummer 2 av Pretty Little Liars.
Love, J.


0-1

Mmmh, byrån vann igårkväll and my room is a mess.. Drog fram så mycket grejer att jag inte hann rensa allt innan ögonlocken blev för tunga. Men det är inte över än, ikväll blir det ett nytt försök. Dock har jag kommit på ett problem när det gäller min garderob. Jag känner aldrig att den blir snygg och det är inte konstruktionen av garderoben det är fel på. Det är mina kläder. Jag behöver nya nyckelplagg att pryda den med. Bara basic plagg, typ lite såhär.


By Bethany S., 19 year old artist from Los Angeles

J.


IT'S ON

Kom på mig själv sittandes och ta en massa fula bilder på mig själv på min Mac, varför? Jo för att jag har en byrå fullproppad med en massa skit och en orensad garderob som väntar på att bli omhändertagen. Det är då jag tar tid till att göra precis allt annat än att just städa. Undermedvetet till och med. Är det bara jag som håller på så? Men nu jävlar ska jag ta tag i mitt liv och få det gjort. Byrån först. It's on bitch, you are going down..






Japp... Det är definitivt dags att ta tag i städningen och få något gjort.

 

(och nej, den ofina knuten på huvudet är inget fashion statement, inte heller adidasmjukiströjan som jag bara råkade bli kär i en dag på killarnas avdelning på Stadium.

Det är ett statement som säger att en slarvig "lilla my"- knut mitt på skallen och softa träningskläder är otroligt bekvämt efter en hård dag i skolan. You should all try it!)

 

xoxo,
J.

 



Produktiviblahblahblah

Hmmm, nej dagens produktivitet har varit relativt låg. Nej, skippa relativt. Bara l-å-g. Men såna dagar är okej att ha. Men nu ska jag efter att ha druckit upp min energikick (aka, kaffe) börja packa min, eller rättare sagt mina, väskor. Yes det är dags att flytta tillbaka till Kungsholmen efter 4 veckor i sumpan. Lite excited. Dock även sorgligt då jag idag får säga hejdå till Sumpan då vi flyttar från blåa linjen för gott om 3 veckor. Det var mysigt så länge det varade. Sundbybergs centrum, underskattad är vad du är.
J.

BIG LOVE

Blev så sugen på den här mysiga, stora kappan från Ellos. Knappade
mig in på deras hemsida för första gången på superlänge av en ren
slump och kunde inte motstå att dreggla över den här. Undra bara om
man själv skulle kunna pull this look off lika klockrent som den överdrivet
snygga modellen som bär den på bilden. Hmm, något att fundera på.
Än är det lite tid kvar tills det blir så pass kallt att detta plagg kommer
till användning.
J.

Söndag är vilodag

Yesterday was fun, Sofie kom över och åt middag och som vanligt var det prat och skratt non stop. Sen bar det av hem till Tova. Det blev en trevlig men kort kväll. Vaknade upp friskare än innan imorse, hoppas det bara går uppåt nu! Orkar inte vara sjuk längre. Dock är det helt okej att sitta hemma idag och bara ta det lugnt och titta på Pretty Little Liars för första gången någonsin. Kanske ett program man borde följa?
Bild från avslutningskvällen på sommar förra helgen,
J.

SICKY

Tydligen hjälper inte vodkaredbull och vin mot förkylningar, who knew? Haha, nej men kul var det i alla fall! Vi drog till Lion bar och Retro för en billig barrunda. Kanske inte låter så värst glamoröst men om det är någonting jag har lärt mig under den tiden jag har varit 18 (snart ett år oh wow) så är det att det är sällskapet som räknas. När man är med sköna människor så kommer man automatiskt ha det asnajs vilket jag definitivt hade! Grattis igen Anna, tack för en ashärlig kväll!!
J.

Harlow blouse

Provade den här blusklänningen i måndags och blev lite kär. Men den ser helt annorlunda ut IRL, trodde helt säkert att det var en klänning. Den är mycket längre där bak där den räcker ner nästan till knäna. Anyway, jag måste nog förbi Gina Tricot snart igen för att införskaffa denna skönhet. Frågan är bara vilken färg man ska välja...
J.

SKOLHÄNG

Ännu en underbar dag spenderad i skolan.. Not.
Började dagen med att kuta till skolan som alltid, what's new? Kom in typ 3 min sent till mitt naturkunskapsprov som visade sig innehålla en hint av historiaB också, lovely! Men alla hade typ samma reaktioner på det provet (alltså bara negativa) men oh well vi får se hur det gick.
Men nu till roligare saker! Sitter i skolkafeterian once again och håller på med mitt projektarbete men Linnéa och Olivia som är stolt fotograf till denna bild! Så jäkla sköna tjejer ♥ Ikväll klockan tjugo över sex blir det biomys med fina Emelie. Sen barrunda efter filmen för att fira Anna, GRATTIS!! Om en kvart slutar jag så då blir det hemgång, knarka c-vitamin mot min inkommande förkylning (fml) och seeeeen tillbaka in till stan. Älskar ett fullproppat schema, so excited.
Jag och Linnéa, fullt seriös bild.
J.

PROJECT

Tjatja bloggeeeen! Haha, gud vad det är lätt att driva med bloggare alltså, speciellt om man börjar ett inlägg med den frasen men vet du vad? I don't care för att jag älskar det. Bloggandet alltså, tänk vilken stor grej det har blivit! Så lätt att förmedla ens känslor, liv, tankar osv till människor man aldrig träffat. Ganska coolt om man tänker efter...
Haha, oj vilken konstig start det där blev! Men sitter i alla fall och jobbar med mitt projektarbete, går ju på trean i gymnasiet (fast jag är 92a, var ju i USA ett år, remembeeer?) så det här arbetet håller ju på under hela skolåret och jag har en idé som jag älskar! Tänker inte avslöja vad det är just nu men jag kan ju säga att det har något med den här bloggen att göra och att jag hoppas att ni kommer att märka av det, that's all.

Hänger just nu nere på skolcafét med lite vänner och chillar med arbetet, har lite grejer att fundera ut men jag har blivit riktigt taggad på mitt projekt faktiskt. Dumle för 1:- finns ju också tillgängligt så jag kunde inte låta bli att köpa...2...st.. Hehe, och ta en cheesy bild. Enjoy mina fina bloggläsare. Hoppas detta ostiga inlägg inte var för jobbigt att ta sig genom, ock förvirrande för den delen. Bättre uppdateringar kommer, det måste det göra för att projektet ska fungera som jag vill att det ska.. Curious?
Fula webbkamerabilder ♥

J.

Just go with it

I söndags gick jag på loppis med några sköna tjejer från klassen. 2 km loppis i Aspudden, jättemysigt ställe!! Hittade faktiskt en hel del fint! Två koftor, en t-shirt och en halskedja. Är fortfarande lite lätt skeptisk mot second hand grejer bara för att det inte är "nytt och fräscht" men samtidigt är det ju som nytt efter en omgång med tvättmaskinen. Det jag köpte var fina och välbehållna grejer också och det som var lite nice med det här var att man faktiskt kunde se personen som hade använt det. Det var liksom privatpersoner som stod och sålde sina kläder. Har tom på mig ett plagg jag handlade idag! Ska fota allt och lägga upp, I promise. Sen på kvällen såg jag filmen "Just go with it" med pappa. Lite för seg film dock för man visste precis hur den skulle sluta efter 10 min så vi blev för trötta och såg inte ens klart den haha. Men innan dess kollade jag på lite serier som är relativt nya som jag kan rekomendera, på favoritkanalen MTV, dramadramadrama.. ♥


My life as Liz, season 2. Reality, skön tjej med sarkastisk humor, utspelas i  New York City.
Awkward. Klockren high school serie om en tjej som försöker passa in i mängden, annorlunda och rolig!
J.

Going up

Blev en jättemysig promenad med faster igår på Djugården och sen drog jag ut med mina tjejer vilket verkligen var hur kul som helst. Har fått tillbaka mitt humör vilket känns... Skönare än jag kan beskriva! Att leva i nuet och inte fokusera allt för mycket på framtiden är någonting jag måste bli bättre på. Leva i nuet, hur corny det än låter. Men utgången var jätterolig i alla fall förutom att den nyöppnade klubben på Kungsgatan snabbt fylldes med jaah... Lammkött? Lite fjortisstil måste jag erkänna men när man är där och dansar galet med sina vänner så bryr man sig oftast inte om det. Som vanligt avslutades kvällen med en McFlurry. Fräscht? njaa men vafan, det är tradition vid det här laget..
J.

DEPP PEPP

Worthless day at school.. Undrar om alla andra skolor gör samma sak med projekt som min. Ger oss för mycket tid i början så alla bara sitter och facebookar och sen ger oss nada till i slutet så att alla stressar ihjäl sig, yepp that's a plan..
Träffade i alla fall Moa idag efter skolan och bara hängde vilket var jättekul. Vi har alltid så mycket kul att snacka om! Funderade att gå på öppningen av ACE nattklubb ikväll. Har dock bestämt mig för att sluta gå ut om man inte är taggad. Är just nu öm i hela kroppen och seg efter att ha varit ute och joggat i onsdags och powerwalkat igår. Men imorgon blir det kanske F12 terassen closing party. Men som sagt, om man inte är taggad så är det nog bara waste of time.. Hoppas mitt humör går uppåt tills imorgon för just nu är allt bara så deppigt..  Vill tagga till!!

J.


September is here

Har varit fullt upp med att träffa vänner, gå ut, träna, övningsköra och börja skolan igen.. Puh..
Har även varit allt för seg med bloggen men nu är suget på topp once more!
Idag är det ingen skola utan jag ska ut och träffa kära Moa på en fika förhoppningsvis om hon svarar i telen snart, stackaren slutade inte jobbet fören klockan ett inatt!! Sen blir det en powerwalk i Rålis med Felicia, ska bli så kul att catcha up med henne igen, vi har mycket att prata om!
En bild på mig från när jag och mamma träffade lite släkt i Uppsala några härom veckan.
J.

RSS 2.0